Edebiyat Fakültesi

Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Bitirme Projesi Dersine Gözlemci Konuk Olarak Katıldılar

Edebiyat Fakültesinden bazı öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde yürütülen Bitirme Projesi dersine katıldılar.  Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Dilaver Düzgün, daha önce Bitirme Tezi adıyla yürütülen dersin şimdi Bitirme Projesi adıyla ve yeni bir formatla sürdürüldüğünü belirterek öğretim üyelerine dersin işlenişi hakkında bilgi verdi. Derste öğrencilerin kendi aralarında çalışma grupları oluşturarak konu ve yöntemi tamamen kendilerinin belirlediğini ifade eden Düzgün, Fakülte yönetimi olarak bu çalışmaların öğrenci kulüpleriyle paylaşılması, iç ve dış paydaşlarla birlikte birer toplumsal duyarlık projesine dönüştürülmesi için destek olduklarını sözlerine ekledi.

Dersi izleyen öğretim üyeleri ise öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencileri tebrik ederek dersin formatının, yaygınlaştırılması gereken bir model olduğunu belirttiler.